JobbModulen

Vill du bli en jobbkandidat?

Modul Sthlm söker ständigt efter de bästa konsulterna i branschen – både seniorer och juniorer för frilansuppdrag, bemanning och rekrytering. Eftersom vi är verksamma i Stockholm och har täta kontakter med våra kunder bör du bo i närområdet för att ett samarbete ska fungera. Är du delägare till ett mindre företag med några få partners är det inget hinder för samarbete – men vi rekryterar  bara individer – inte företag.

Anmäl ditt intresse som konsult genom att registrera dig i JobbModulen. När vi får in nya uppdrag är det i första hand i JobbModulen vi söker efter konsulter. Vi matchar uppdrag mot kompetensprofiler och träffar vi rätt kontaktar vi dig för intervju. Var noga med att fyll i alla fält – då ökar dina chanser att bli kontaktad!

De personuppgifter som du anger i JobbModulen lagras konfidentiellt i vår databas enbart i rekryteringssyfte, för att kunna administrera din registrering och matcha med de rekryteringsuppdrag som vi får in.

Modul Sthlm garanterar att dina personuppgifter inte kommer att användas i andra sammanhang eller av andra företag. Vår databas samkörs inte med register från tredje part. Genom att registrera dig godkänner du att vi registrerar dina uppgifter enligt våra allmänna villkor.

Registrera dig i JobbModulen

Samarbetsformer du kan tänka dig(obligatoriskt)

Dina verksamhetsområden (kryssa för ett eller flera alternativ)