Om oss


AFFÄRSIDÉ – Vi kan branschen!

Modul Sthlm rekryterar, bemannar och förmedlar frilanskonsulter. Vår affärsidé är är att vara lite
bättre, snabbare och billigare än konkurrenterna. Idag är vi en av de äldsta och mest välrenommerade rekryteringsföretagen i branschen och en av få aktörer som enbart arbetar inom områdena marknadsföring, reklam, design, webb, pr och andra discipliner inom kommunikation. Vår unika affärsidé är att vi inte bara rekryterar och bemannar utan också erbjuder en kompetensinventering för att identifiera vilka behov er marknadsavdelning har. I tjänsteutbudet finns även projektledning när ni vill förstärka, förändra eller starta en inhousebyrå. Är du konsult kan du registrera dig i JobbModulen som är vår kandidatpool.

KOMPETENS – Vad är kompetens?
I vår kandidatpool finns allt från specialister på kreativitet och kommunikation till strateger med kompetens att bygga starka varumärken. Du kan anlita elitkonsulter med lång erfarenhet men också nyexaminerade junior-konsulter med några få år i yrkeslivet. Att rekrytera handlar dock inte bara om att hitta rätt person utan också att kunna vara behjälplig med vilken kompetens företaget saknar för att marknadsfunktionen ska fungera optimalt. Det betyder att att våra rekryteringsansvariga inte bara är utbildade inom HR utan också har teoretisk och praktisk erfarenhet av hur kommunikation och varumärkesbyggande fungerar i praktiken. En av våra mest populära tjänster är att starta samarbetet med en ordentlig kompetensinventering av marknadsfunktionen.

OM OSS
Bakom varumärket Modul Sthlm finns Patrick Aronsson som är en av de mest välmeriterade varumärkeskonsulterna i Sverige. Han har tidigare varit vd på ledande företag inom reklam, design och content samt vd för branschorganisationen Föreningen O. Bland våra uppdragsgivare finns både stora och små företag men framför allt hjälper vi företag där kommunikation och marknadsföring är en kritisk del av affärsverksamheten..