#Frilanskampen – Nu startar vi förmedlingsakuten för frilansare!

Av | 2020-03-31

Följderna av Coronaviruset slår hårt mot hela samhället, men extra utsatta är frilanskonsulter inom marknad och kommunikation. För dem finns inga kostnader att skära bort när intäkterna sinar och risken är stor att många tvingas lägga ner sina företag.
Modul Sthlm startar därför en förmedlingsakut där vi sätter ihop uppdragsgivare med frilansande småföretagare. Behöver du producera en trycksak, förpackning eller digitala produktioner av något slag? Behöver du en projektledare eller marknadskoordinator? Vänta inte – hör  av dig NU och stöd en grupp som är i akut behov av din hjälp!
Få företag kommer att klara den här krisen helt på egen hand så vår förmåga att samarbeta över gränserna kommer att avgöra hur bra vi klarar Corona-krisen i Sverige. Modul Sthlm arbetar därför helt ideellt med detta projekt. Vi matchar uppdrag med kompetens genom att sätta konsulter och uppdragsgivare i direkt kontakt med varandra. Vi tar inget arvode för vårt arbete och projektet omfattar i första hand frilansuppdrag på distans – inte bemanning eller rekrytering. 
Vänta inte – har du ett uppdrag som väntar på att bli gjort är tillfället perfekt. Kontakta oss via mejl eller telefon! Det är NU du kan hjälpa till! 
Med vänlig hälsningPatrick Aronsson
————————————————————–Patrick Aronsson, vd Modul SthlmMobil: 070-385 11 00E-post: patrick.aronsson@modulsthlm.seHemsida: https://modulsthlm.se
Modul Sthlm en av branschens mest välrenommerade specialister på området kommunikation och marknadsföring. Vi bemannar, rekryterar och kan även fungera som ett komplement eller alternativ till en byrårelation. Då sätter vi ihop skräddarsydda arbetsgrupper och ansvarar för projektledning mot dig som kund. Bland våra senaste uppdragsgivare märks bland annat Hotell- och Restaurangfacket, Stockholms Läns Museum, Cervera, Gröna Lund, Saco, Röhnisch, Nacka kommun, Unionen, Kolmårdens Djurpark m.fl.