AFFÄRSIDÉ

Modul Sthlm bemannar, rekryterar och förmedlar frilanskonsulter. Vårt motto är är att alltid vara lite bättre, snabbare och billigare än konkurrenterna. Idag är vi en av de äldsta och mest välrenomm-erade företagen i branschen och en av få aktörer som enbart arbetar inom området kommunikation. I tjänsteutbudet finns även JobbModulen där du som konsulter kan registrera dig i vår kandidatpool.


KOMPETENS

I vårt team finns allt från specia-lister på kommunikation till strateger med kompetens att bygga starka varumärken. I vårt erbjudande ingår såväl elitkonsulter med lång erfarenhet till nyexaminerade junior-konsulter. Vi konkurrerar med både pris och kvalitet. Vi hittar det du söker och du får samarbeta direkt med specialister utan pålägg och extra kostnader.

 
OM OSS

Bakom varumärket Modul Sthlm står Patrick Aronsson som är en av de mest välmeriterit-erade varumärkeskonsulterna i Sverige. Han har tidigare varit vd på ledande företag inom reklam, design och content samt vd för branschorganisationen Föreningen O. Bland uppdragsgivarna idag finns många  företag där kommunikation och marknadsföring är en kritisk del av affärsverksamheten..

Comments are closed.