Omsättningsstöd till dig som driver enskild firma

Du som driver enskild firma kan söka stöd för intäkter som du förlorat pga coronapandemin. • Vem kan söka?Du som driver ditt företag som enskild firma och som har fått minskad omsättning till följd av den pågående pandemin kan söka omsättningsstödet. Villkor för att få söka är: – att du haft en omsättning på minst… Läs mer »

#Frilanskampen – Nu startar vi förmedlingsakuten för frilansare!

Följderna av Coronaviruset slår hårt mot hela samhället, men extra utsatta är frilanskonsulter inom marknad och kommunikation. För dem finns inga kostnader att skära bort när intäkterna sinar och risken är stor att många tvingas lägga ner sina företag.Modul Sthlm startar därför en förmedlingsakut där vi sätter ihop uppdragsgivare med frilansande småföretagare. Behöver du producera… Läs mer »

GPS-skorna som tar dig hem

Här är här skorna som kan bli din räddning efter en blöt kväll på krogen. Med inbyggd GPS i klacken och LED-belysning på tårna tar de dig hela vägen hem. Skorna kopplas ihop med datorn med hjälp av en USB-sladd. För att kunna ange önskad destination har en speciell mjukvara tagits fram. Ett litet batteri driver… Läs mer »

Dominic Wilcox’s klockskulpturer

    Den Londonbaserade designern Dominic Wilcox’s klockskulpturer i serien Moments in Time består av sju fristående verk där var och en berättar en historia.  Skulpturerna är handgjorda och fästa på visarna. Här springer en plundrare iväg med en 42 tums platt-tv medan kravallpolisen tittar på. Skulpturen är inspirerad av Wilcox egna upplevelser från ett upplopp… Läs mer »