Senior PR-konsult för korta uppdrag till ideell organisation (Sthlm)

Om uppdraget
Modul Sthlm söker för kunds räkning en erfaren PR-konsult med portfolio som dokumenterar hög kreativ kompetens. Samarbetet är långsiktigt men med kort framförhållning. Vår kund söker en konsult som med kort varsel kan rycka in för rådgivning, delta i workshops, granska planerade aktiviteter etc. Det kommer att handla om korta tydliga avgränsade uppdrag. 

Om dig
Vi söker dig som är prestigelös, van att jobba självständigt, och en duktig lyssnare. Du måste vara bra på att bygga relationer och förtroende. För att bli en i gänget behöver du var en lagspelare som är trygg i din yrkesroll och är van att snabbt sätta sig in i nya projekt. Du kan bidra med nya tankar och idéer och har en förmåga att skapa god stämning. Förmodligen har du en bakgrund från PR-byrå eller liknande.

Ansökan
Känner du igen dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Skicka ett mejl till info@modulsthlm.se och berätta om dig själv samt bifoga:

1. CV 
2. Portfolio där du beskriver PR-aktiviteter som du genomfört samt uppnådda resultat.
3. Dina löneanspråk – i form av timarvode, dvs arvode per timme ex. moms som du fakturerar.

Detta är ett konsultuppdrag via Modul Sthlm så vi ser gärna att du är egenföretagare eller fakturerar via någon av de faktureringsföretag som finns för frilansare. Vi intervjuar löpande för att kunna tillsätta tjänsten så snart som möjligt så vänta inte med din ansökan. För mer information om tjänsten kan du kontakta Patrick Aronsson, e-post: info@modulsthlm.se, mobil: 070-385 11 00. För mer information om Modul Sthlm, se modulsthlm.se

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: