Marknadskoordinator / Junior projektledare till Mips (Täby)

Om tjänsten
Nu söker vi en lösningsorienterad person som kan hjälpa till att koordinera två mässor utomlands (München och Milano) som sker i september och november, ro i hamn företagets nya webbsida genom att koordinera internt tillsammans med byrå samt finnas på kontoret för att samla upp de marknadsfrågor som kommer in från sälj och andra kunder för att sedan stämma av dem med marknads-/PR-chef eller VD.

Omfattning
Heltid på plats hos kund, snarast till och med slutet av okt, med möjlighet till förlängning. Det finns även möjlighet till semesterledighet några veckor under sommarmånaderna. 

Om dig
Du har förmodligen något års yrkeserfarenhet som junior koordinator/projektledare med administrativa uppgifter. Du bör ha minst examen från gymnasium – gärna men inrktning marknadsföring/event. Du ska behärska Office-paketet och kunna tala och skriva på engelska utan problem. Du är självgående, motiveras av noggrannhet, exakta deadlines och ett kvalitetstänk i din strävan att ständigt utvecklas i yrkesrollen. För att trivas hos oss behöver du vara en lagspelare som är lyhörd, prestigelös, trygg och lätt att samarbeta med. Du har en stark egen drivkraft och förmåga att skapa god stämning. 

Ansökan
Känner du igen dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Skicka ett mejl till info@modulsthlm.se och berätta om dig själv samt bifoga:

1. CV eller länk till egen hemsida eller t.ex. LinkedIn
2. Dina löneanspråk – månadslön exklusive moms som ska faktureras från eget företag eller via faktureringsföretag.CV eller länk till egen hemsida eller t.ex. LinkedIn

För mer information om tjänsten kan du kontakta Patrick Aronsson, e-post: info@modulsthlm.se, mobil: 070-385 11 00.

Omfattning: Konsultuppdrag på heltid via Modul Sthlm. Du sitter på plats hos kunden till och med slutet av oktober 2019.
Placering: Täby
Startdatum: Vi intervjuar löpande för att kunna tillsätta tjänsten så snart som möjligt

Om företaget
MIPS AB är ett företag som är specialiserade och världsledande på hjälmbaserad säkerhet och skydd av hjärnan. Utifrån en ingrediensvarumärkesmodell säljs MIPS Brain Protection System (BPS) till den globala hjälmindustrin. Lösningen, vilken är patenterad på samtliga relevanta marknader, grundar sig på mer än 20 års forskning och utveckling tillsammans med Kungliga Tekniska Högskolan samt Karolinska Institutet i Stockholm. www.mipsprotection.com

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: