Junior Originalare/Formgivare till Parks and Resorts (Sthlm)

Om Parks and Resorts

Parks and Resorts är Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Närmare 3 miljoner människor besöker våra anläggningar varje år och tillsammans omsätter de ca en miljard kronor årligen. Vårt jobb är att med fingertoppskänsla och helhetstänkande överträffa deras förväntningar. Varje gång.

Om jobbet

På Park & Resorts inhousebyrå arbetar ett kreativt och ungt gäng i en spännande miljö vid Gröna Lund på Djurgården I Stockholm. Du har kunskaperna som krävs för att producera formstarka original för olika medier, såväl tryckta som digitala vid sidan av goda kunskaper och känsla för typografi och layout. Uppdraget inkluderar främst produktionsinriktade uppdrag som monteringar av annonser och behandling av bilder och illustrationer. Tjänsten är ett tidsbegränsat konsultuppdrag via Modul Sthlm. Uppdraget startar omgående och pågår till dec 2022 på heltid. Arbetet sker på plats hos uppdragsgivaren i fina lokaler vid Gröna Lund på Djurgården.

Om dig

Vi tror att du är ganska nyutexaminerad från en grafisk utbildning eller självlärd. Vi lägger större tyngd vid vad du kan än om du har en formell utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av webb och digital bildframställning. Du ska ha mycket goda kunskaper i CS-paketet, t.ex. Photoshop, Illustrator och Indesign. Du motiveras av noggrannhet och har ett kvalitetstänk som originalare/formgivare. För att bli en i vårt gäng behöver du vara en lagspelare som är lyhörd, prestigelös, trygg och lätt att samarbeta med. Du har en stark egen drivkraft och förmåga att skapa god stämning.

Ansökan

Känner du igen dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer pågår så vänta inte med din ansökan. Skicka ett mejl till info@modulsthlm.se och berätta om dig själv. För att din ansökan ska behandlas måste den innehålla TRE (3) delar:

  1. CV i en pdf eller länk
  2. Portfolio som pdf eller länk
  3. Löneanspråk – månadslön

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: