Idéstark kreatör till Sveriges roligaste arbetsplats!

Nu söker vi en idé och konceptdriven kreatör med bred bakgrund till Parks and Resorts. Du har arbetat i branschen några år men är uppdaterad på det senaste inom teknik och kommunikation. Du har goda kunskaper i strategi, kan styra upp en fotografering, klippa film, planera en kampanj och förstår hur man berör med rubrik och text. Du är van att arbeta självständigt och har ett säkert öga för text och form och strävar alltid efter att nå högsta kreativa nivå. Vi tror också att du har en utbildning från någon av de ledande reklam- och designskolorna. 

Om jobbet

Uppdraget är på heltid och du sitter på plats hos uppdragsgivaren i fina lokaler vid Gröna Lund. Tjänsten är ett tidsbegränsat konsultuppdrag via Modul Sthlm med start omgående och ett år framåt. För att bli en i vårt gäng behöver du vara en lagspelare som är lyhörd, prestigelös och lätt att samarbeta med. Du har förmåga att skapa trygghet och god stämning. Du rapporterar till Creative direktorn för inhousebyrån.

Om Parks and Resorts

I Parks and Resorts ingår några av landets främsta upplevelseparker: Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Tillsammans välkomnar vi nästan tre miljoner gäster årligen, sysselsätter drygt 4 000 personer och har en omsättning på 1,4 miljarder.

Ansökan

Känner du igen dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Skicka ett mejl till info@modulsthlm.se och berätta om dig själv. Märk ansökan med ”Kreatör till P&R”. För att din ansökan ska behandlas måste den innehålla samtliga delar nedan:

1. Ditt CV i en pdf eller länk

2. Din portfolio med arbetsprover som pdf eller länk

3. Ditt löneanspråk i form av fast månadsarvode ex. moms som faktureras

Denna rekrytering sker via Modul Sthlm. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: