Junior copywriter som även kan formge till Parks and Resorts (Sthlm)

Nu söker vi en junior copywriter som även kan formgivning till Park & Resorts inhousebyrå. I uppdraget ingår att arbeta med koncernens alla parker, dvs Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland.

Om jobbet
Tjänsten är ett tidsbegränsat konsultuppdrag via Modul Sthlm på heltid under perioden 13 mars – 11 dec 2020 med uppehåll under några veckor under sommaren. Du sitter på plats hos uppdragsgivaren tillsammans med ett kreativt gäng i en spännande miljö och fina lokaler vid Gröna Lund på Djurgården I Stockholm.

Om dig
Du har ganska nyligen avslutat en utbildning på någon av de ledande reklam- och designskolorna. Byråerfarenhet är en merit men inget krav. Vi tror att du har arbetat något år som copywriter, content producer etc. Du ska kunna spika en tagline, skriva fångande rubriker, formulera budskap, skapa kommunikationskoncept, sätta kampanjer och utveckla kommunikation för olika kanaler. Du bör också ha ett säkert öga för typografi, bilder och form. Självklart tänker du både digitalt, analogt och integrerat. I din portfolio har du flera exempel copytexter som du producerat, men också form.

Du strävar alltid efter perfektion och att nå högsta kreativa nivå och för att bli en i vårt gäng behöver du vara en lagspelare som är lyhörd, prestigelös, trygg och lätt att samarbeta med. Du tar egna initiativ och har drivkraft och förmåga att skapa god stämning. 

För att bli aktuell för uppdraget bör du behärska Word men även grunderna i CS-paketet, t.ex. Photoshop, Illustrator och Indesign.

Ansökan
Känner du igen dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Skicka ett mejl till info@modulsthlm.se och berätta om dig själv. För att din ansökan ska behandlas måste den innehålla följande tre delar:

1. Ditt CV i en pdf eller länk
2. Din portfolio med arbetsprover (form + text) som pdf eller länk
3. Ditt löneanspråk i form av fast månadsarvode exkl. moms som faktureras månadsvis

För mer information om tjänsten kan du kontakta Patrick Aronsson, e-post: info@modulsthlm.se, mobil: 070-385 11 00.

Denna rekrytering sker via Modul Sthlm. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Om Parks and Resorts
Parks and Resorts är Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Närmare 3 miljoner människor besöker våra anläggningar varje år och tillsammans omsätter de ca en miljard kronor årligen. Vårt jobb är att med fingertoppskänsla och helhetstänkande överträffa deras förväntningar. Varje gång.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: