JobbModulen – din arena för jobb i kommunikationsbranschen.

JobbModulen är en arena för uppdragsgivare och kommunikatörer som letar efter varandra. Här listas inte alla lediga jobb – bara de intressantaste på företag vi anser är seriösa, coola och roliga att arbeta för. Vi har valt att inte promota annonser till företag som sysslar med tobak, vapen, sms-lån eller kasinoverksamhet på nätet. Vi undviker också företag som återkommande fälls i Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) och/ eller Arbetsdomstolen (AD).

JobbModulen fungerar dels som en marknadsplats för lediga jobb inom området strategi och kommunikation. Dels som ett fönster för frilansare som söker nya uppdrag. I FrilansModulen kan du själv söka efter konsulter med rätt kompetens till ditt frilansuppdrag – se menyn FÖR FRILANSARE. För företag finns möjlighet att annonsera till ett mycket förmånligt pris – läs mer under menyn ANNONSERA. I högerspalt finns flera olika menyalternativ där du kan du söka efter jobb eller konsulter. Vi listar i första hand lediga jobb i storstadsområdena.

Visa ditt stöd för Modul Sthlm genom att besöka JobbModulen regelbundet, följa oss på Twitter eller gilla oss på Facebook. Tänk bara på att vi lägger ut alla jobb på Facebook och Twitter, så vill du inte ha alla våra länkar i ditt flöde så följ oss inte utan besök vår hemsida regelbundet istället.

Varmt välkommen till en mötesplats för nya utmaningar i kommunikationsbranschen!

Comments are closed.