Idéstark Junior Kreatör till Parks and Resorts (Sthlm)

Om jobbet
Kanske är vi Sveriges roligaste arbetsplats? På Park & Resorts inhousebyrå arbetar ett kreativt gäng i en spännande miljö vid Gröna Lund på Djurgården I Stockholm. Du kommer att producera form, text och reklamkoncept till alla parker inom Parks and Resort.

I uppdraget ingår att planera och ta fram kampanjer där det gäller att förenkla det svårbegripliga, skriva fångande rubriker, ha känsla för form och bild, skapa kommunikationskoncept, sätta kampanjer och utveckla kommunikation för olika kanaler.

Tjänsten är ett tidsbegränsat konsultuppdrag via Modul Sthlm på heltid. Start omgående till och med sista december 2018. Du bör ha F-skatt och eget företag alternativt att du fakturerar via ett faktureringsföretag. Du kommer att sitta på plats hos uppdragsgivaren.

Om dig
Du har ganska nyligen avslutat en utbildning på någon av de ledande reklam- och designskolorna. Byråerfarenhet är en merit men inget krav. Du måste vara idéstark och motiveras av hög kreativ nivå. Du är fortfarande hungrig och har känsla för kvalitet men också en stark ambition att utvecklas som kreatör. För att bli en i vårt gäng behöver du vara en lagspelare som är lyhörd, prestigelös, trygg och lätt att samarbeta med. Du tar egna initiativ och har drivkraft och förmåga att skapa god stämning.

Det spelar ingen roll om du är specialiserad på form eller text, men du bör behärska CS-paketet, t.ex. Photoshop, Illustrator och Indesign samt har erfarenhet av webb eller digital bildframställning. För att bli trygg i rollen bör du vara analytiskt lagd, idéstark och vara stilsäker när det gäller form och text. Vi söker en utpräglad kreatör – inte en renodlad grafisk formgivare – som är urstark på idéer. Någon som tänker digitalt, analogt och integrerat.

Känner du igen dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer pågår så vänta inte med din ansökan. Skicka ett mejl till info@modulsthlm.se och berätta om dig själv. För att din ansökan ska behandlas måste den innehålla TRE (3) delar:

  1. CV i en pdf eller länk
  2. Portfolio som pdf eller länk
  3. Dina löneanspråk i form av fast fakturerad månadsarvode exkl. moms.

För mer information om tjänsten kan du kontakta Patrick Aronsson, e-post: info@modulsthlm.se, mobil: 070-385 11 00.

Parks and Resorts
Parks and Resorts är Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland. Närmare 3 miljoner människor besöker våra anläggningar varje år och tillsammans omsätter de ca en miljard kronor årligen. Vårt jobb är att med fingertoppskänsla och helhetstänkande överträffa deras förväntningar. Varje gång.

 

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: