Graphic Motion Designer till Sveriges roligaste arbetsplats (Sthlm)

Tjänsten är ett tidsbegränsat konsultuppdrag via Modul Sthlm med start 17 okt och ett år framåt. Uppdraget är på heltid och du sitter på plats hos Parks and Resort.

Om dig

Du har arbetat 2-5 år i branschen och har en utbildning från någon av de ledande reklam- och designskolorna. Du är van att arbeta självständigt och har ett säkert öga för form och strävar alltid efter att nå högsta kreativa nivå.

Vi tror att du har några års erfarenhet av arbete på byrå eller inhouse. Du kan filma och har goda kunskaper i After Effects och Adobe XD samt Premier Pro eller annat redigeringsprogram. Du är van att arbeta effektivt och kan snabbt skapa ads, banners och egen grafik för webb och rörliga medier.

För att bli en i vårt gäng behöver du vara en lagspelare som är lyhörd, prestigelös, trygg och lätt att samarbeta med. Du tar egna initiativ och har drivkraft och förmåga att skapa god stämning.

Ansökan

Känner du igen dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Skicka ett mejl till info@modulsthlm.se och berätta om dig själv. För att din ansökan ska behandlas krävs det att den innehåller:

1. Ditt CV i en pdf eller länk

2. Din portfolio med arbetsprover som pdf eller länk (exempel på rörlig bild bör ingå)

3. Dina löneanspråk / månad

Intervjuer görs löpande så vänta inte med din ansökan!

Om Parks and Resorts

På Park & Resorts inhousebyrå arbetar ett kreativt gäng i en spännande miljö och fina lokaler vid Gröna Lund på Djurgården I Stockholm. Nu söker vi en Motion graphics designer med kompetens att skapa och redigera rörlig bild för webben, sociala medier och presentationer.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: