Erfaren formgivare med inriktning grafisk form och visuella identiteter till Parks and Resorts (Sthlm)

Nu söker vi en erfaren formgivare med inriktning grafisk form och visuella identiteter till Park & Resorts inhousebyrå. I uppdraget ingår att arbeta med koncernens alla parker, dvs Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland.

Om jobbet
Tjänsten är ett tidsbegränsat konsultuppdrag via Modul Sthlm på heltid under perioden 3 feb – 30 juni samt 3-29 aug 2020.  Du sitter på plats hos uppdragsgivaren tillsammans med ett kreativt gäng i en spännande miljö och fina lokaler vid Gröna Lund på Djurgården I Stockholm. Eftersom det är ett konsultuppdrag är det en fördel om du har F-skatt och eget företag alternativt att du fakturerar via ett faktureringsföretag. 

Om dig
Vi tror att du har arbetat cirka 5-10 år i branschen och har en utbildning från någon av de ledande reklam- och designskolorna. Du är van att arbeta självständigt och har ett säkert öga för typografi, mönster, färg och form. I din portfolio finns flera exempel på fullständiga visuella identiteter, logotyper, symboler och illustrationer som du skapat själv. Du strävar alltid efter perfektion och att nå högsta kreativa nivå och för att bli en i vårt gäng behöver du vara en lagspelare som är lyhörd, prestigelös, trygg och lätt att samarbeta med. Du tar egna initiativ och har drivkraft och förmåga att skapa god stämning. För att bli aktuell för uppdraget måste du behärska programmen i CS-paketet, t.ex. Photoshop, Illustrator och Indesign.

Ansökan
Känner du igen dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer pågår så vänta inte med din ansökan. Skicka ett mejl till info@modulsthlm.se och berätta om dig själv. För att din ansökan ska behandlas måste den innehålla följande tre delar:

• CV i en pdf eller länk
• Portfolio som pdf eller länk
• Ditt löneanspråk i form av fast fakturerad månadsarvode exkl. moms

För mer information om tjänsten kan du kontakta Patrick Aronsson, e-post: info@modulsthlm.se, mobil: 070-385 11 00.

Om Parks and Resorts
Parks and Resorts är Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Närmare 3 miljoner människor besöker våra anläggningar varje år och tillsammans omsätter de ca en miljard kronor årligen. Vårt jobb är att med fingertoppskänsla och helhetstänkande överträffa deras förväntningar. Varje gång.

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: